Wil je informatie over de mogelijkheden,
of heb je een andere vraag, bel 06 - 282 320 85

Klik hier om een e-mail te sturen

Gitaarles voor jongeren en volwassenen

Een beginner zal ik stap voor stap helpen de gitaar te ontdekken. Na een paar lessen kan er al met simpele akkoorden een liedje worden gespeeld, een melodie worden getokkeld of een rockschema gespeeld.

Voor oudere kinderen of (jong) volwassenen is het niet noodzakelijk om noten te leren lezen; het spelen van tabulatuur is ook een prima methode en is voor iedereen meteen te begrijpen.

Door mijn brede ervaring en interesse kan ik in veel stijlen een gevarieerd lespakket aanbieden, waarbij ook gebruik gemaakt wordt van internet tabs, YouTube, dvd's etc. Of je nu liedjes met akkoorden wilt begeleiden of wilt soleren en improviseren: iedere muziekstijl heeft zijn eigen technieken om te ontdekken en ontwikkelen. Theorie komt hierbij ook aan bod, maar is wel altijd meteen toepasbaar.

Leerlingen kunnen hun favoriete muziek meenemen op een stickje, mp3-speler, cd of een ander medium, zodat ik het ter plekke kan uitzoeken, noteren en aanleren.

Het is mijn bedoeling dat een leerling na elke les iets mee naar huis neemt, waar hij/zij weer een week mee vooruit kan.

En hoe meer je oefent, hoe sneller je vooruitgaat. Iedere dag 20 minuten spelen levert meer op dan 1 keer per week 3 uur.

Klik hier voor de lestijden en tarieven

WIL JE MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN BIJ GITAARLES HAARLEM, OF HEB JE EEN ANDERE VRAAG, BEL 06-282 320 85 OF STUUR EEN MAIL

Lestijden

Maandag van 10:00 - 18:30 uur
Dinsdag van 10:00 - 18:30 uur
Donderdag van 10:00 - 18:30 uur

Klik hier voor alle lesinformatie

Contact / Adres:

Klein Heiligland 84
2012 EJ Haarlem
TEL: 06-282 320 85

Klik hier om het adres te vinden met Google Maps

Meer weten?

Wil je informatie over de mogelijkheden,
of heb je een andere vraag, bel 06 - 282 320 85

Klik hier om een e-mail te sturen